Filtrovať produkty

Hríby celé v olivovom oleji 540g | Funghi porcini interi

64.00

Hríbiky celé  v olivovom oleji.

19 na sklade

Katalógové číslo: 091125 Kategórie: , , Značka:

Popis

Hríbiky celé nakladané v olivovom oleji. Veľmi chutné, výborné ako príloha k jedlu alebo na rýchle pohostenie. Zabalené v originálnom sklenenom pohári s originálnym vrchnákom z tvrdenej peny.

Ďalšie informácie

Zloženie:

hríby (Boletus Edulis a ich skupina) 60 %, olivový olej 38 %, vínny ocot, soĺ, voda, prírodné príchute, korektor kyslosti: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová .Skladujte v suchu a chráňte pred slnečným žiarením. Po otvorené skladujte v chladničke a spotrebujte do 7 dní.

Nutričné hodnoty

Nutričné hodnoty v prepočte na 100g: 174kJ/ 41Kcal, tuky 1,2 g – z toho nasýtené 0,8 g, sacharidy 3,8 g – z toho cukry 2,8 g, proteíny 3,9 g, soľ 1,9g

Obsah/gramáž

1600g

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste, po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 7 dní.

VÝROBCA

Marabotto Giacomo e Figli je rodinný podnik, ktorý už tri generácie 
vyrába a balí chute veľkej talianskej tradície s remeselnou starostlivosťou. 
Z vášne pre huby a hľuzovky, ktorú mu odovzdal jeho otec Antonio, založil pán 
Giacomo Marabotto v roku 1951 svoj prvý podnik,priemysel konzervovania potravín 
„ICCA“ Cuneo. V roku 1964 presťahoval spoločnosť do Borgo San Dalmazzo (CN),
kde otvoril prvý supermarket s potravinárskymi špecialitami tej doby: 
„Specialmarket Marabotto“.V roku 1973 Giacomo spolu so svojou manželkou Leonildou 
presťahovali podnik do Spinetty (CN), kde sídli dodnes, pričom zmenili svoj názov 
na „Marabotto e De Filippi“ a rozšírili sortiment produktov o korenie a aromatické 
byliny,pričom venovali osobitnú pozornosť šafránu, ktorý je spracovaný a zabalený 
remeselnými metódami. Predaj sa v tom čase uskutočňoval najmä poštou, adresovanou 
prevažne do sveta reštaurácií, firma tak začala pôsobiť aj v zahraničí.Začiatkom 
80. rokov sa do vedenia dostali deti Iolanda, Marco a Francesco, ktorí založili 
súčasný „Marabotto Giacomo e Figli“.Impulzom novej generácie bolo rozhodnuté 
rozšíriť sortiment o nové potravinárske špeciality,investovať predovšetkým do 
výroby ochutených cestovín, ktoré sú dodnes jedným z najkonzumovanejších 
produktov.V nasledujúcich rokoch spoločnosť rozšírila svoj trh 
po celej Európe, pričom vždy ponúkala pravé a prírodné produkty, 
aby svojim zákazníkom zaručila to najlepšie z talianskych špecialít 
so zameraním predovšetkým na kvalitu.